Jj presne toto. Mne na email reagoval a pojedu se pak nza nim kouknout. No uvidime. Blbe je ze p.Kucera z Vivaria uz nerozesila pres kuryra ... Predtim jsem ty Crenicichly bral pres neho
Koreny mam doma, kameny mam doma, osvetleni mam doma, mech mam doma, pisek uz mam taky doma, ale na akvarium uz cekam dva mesice... Jak se rika po nasimu - cip by mne z toho strelil
Odkud bereš akvárium? Na Ostravsku je top Farda, ale taky mu to někdy trvá a je potřeba ho (nebo spíše paní Fardovou) urgovat. Snad ti to dodají co nejdřív. A už jsi se byl podívat na ty ryby? Protože jak je neseženeš v tom Apistu, tak je docela problém. Přes léto všichni jen vyprodávají skladové zásoby.
Jop. Prave od Fardy. Uz ho ma. Kdyz si chci dojet bud neni nikdo na firme nebo tam jsou dve zenske. A nebo nekde instaluje. Ryby jeste ne - uvidim az bude akva doma, pak to objedu. Premyslel jsem v nejhorsim pripade i nad vyletem do Vivaria
Kdyby jsi tam jel a měl místo v autě, tak dej vědět, rád bych se přidal na výlet. Ale nepřijde mi, že by Vivarium mělo nějakou super nabídku. I Poláci měli lepší a jsou kousek od Ostravy, ale teď nereagují na meily, tak nevím jestli ještě fungují.