. Někde jsem četl, že tzatza dávají přednost před listím kouskům břidlice, ale ta se mi kupovat a lámat na drobné šupinky nechce.
 . Někde jsem četl, že tzatza dávají přednost před listím kouskům břidlice, ale ta se mi kupovat a lámat na drobné šupinky nechce. . Někde jsem četl, že tzatza dávají přednost před listím kouskům břidlice, ale ta se mi kupovat a lámat na drobné šupinky nechce.
 . Někde jsem četl, že tzatza dávají přednost před listím kouskům břidlice, ale ta se mi kupovat a lámat na drobné šupinky nechce.
Plzenaak píše:No asi měl Blegon pravdu a chování je stejné jako u ryb rodu Bujurquina. Bez lupení nebylo tření. Někde jsem četl, že tzatza dávají přednost před listím kouskům břidlice, ale ta se mi kupovat a lámat na drobné šupinky nechce.
 chvíli jsem myslel, že to sežraly ... jikry nejdou skoro vidět
 chvíli jsem myslel, že to sežraly ... jikry nejdou skoro vidět
 .
 . .
 .

Zbylé 3 jsem vrátil...byly už jen u hladiny a dost pronásledované.
  Zbylé 3 jsem vrátil...byly už jen u hladiny a dost pronásledované.
 .
 .

si je musím prva vykrmit jednohubky... Co jsem tak prohlížel, tak z těch asi 30ks je jich pěkných asi 6.
  si je musím prva vykrmit jednohubky... Co jsem tak prohlížel, tak z těch asi 30ks je jich pěkných asi 6.   jeden pár macantzatza si drží asi 20 mladých.
  jeden pár macantzatza si drží asi 20 mladých.
ioopp píše:Je to taková barevná směs většinou pokřivených kousků, co jsem dostal na zkrmení... byli ve dvou sáčcích asi po 30ks

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 1 hosť