Doufám že už brzo začnou jako pár něco provádět ....

Počítej se mnou až jim to pudy dovolí a ono to pude

jako pár spolu pořád nic nedělají... skoro mi příjde podle šťouchání samice do samce, že ona by chtěla ale jemu se nechce stydlínovi
  jako pár spolu pořád nic nedělají... skoro mi příjde podle šťouchání samice do samce, že ona by chtěla ale jemu se nechce stydlínovi  

nhkg píše:Pěkné creni. Chtěl bych je někdy vidět naživo. Ondra říkal, že zajímavě plavou. Jak jsou dlouhé?

Vypadá to, že ta rybí dieta zabrala... Voda bude asi k vykulení vyhovovat podle vzhledu jiker...
 Vypadá to, že ta rybí dieta zabrala... Voda bude asi k vykulení vyhovovat podle vzhledu jiker...

HEAD66Y6 píše:Ty woe tobě se teď daří
Tak to je dobrá zpráva .... voda bude dobrá podle fotky se vyvíjejí a budou brzo venku.
Ani nevím - máš je v 8kilu nebo v menším? Aby je nic nesežralo
 teď s tímuž nic dělat nebudu...pojedu za 14 dnů na dovolenou a stačí, že jsem musel shánět zodpovědného krmiče i s výměnama vody pro malé Hoplarchus...není na to teď čas bohužel. Hned jak se to trochu uklidní, tak jdou štiky zvlášt do 240ky odkud vystěhuju 2 páry macantzatza,které mají taky mladé
  teď s tímuž nic dělat nebudu...pojedu za 14 dnů na dovolenou a stačí, že jsem musel shánět zodpovědného krmiče i s výměnama vody pro malé Hoplarchus...není na to teď čas bohužel. Hned jak se to trochu uklidní, tak jdou štiky zvlášt do 240ky odkud vystěhuju 2 páry macantzatza,které mají taky mladé  Ty dám do 8 kila výměnou. To zas budou manévry...potřeboval bych další aspoň 500L akvárium.
 Ty dám do 8 kila výměnou. To zas budou manévry...potřeboval bych další aspoň 500L akvárium.
 .
 .

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia