Super to je samec že? U mě zase vyrostli jeden samec už musím mít tak 24cm masakr vejškově jako samice hoplarchuse. Jinak se ti povedla super fotka ne jako mě jen černé fleky .
Také už mi tu takto blbnou . Nakonec samice není ta nejmenší. Ale jedna z těch velkých a myslím že tam mám 2 samce + 3 samice. Už by se mohli pomalu zastavovat v růstu největší samec bude zanedlouho dotahovat na 25cm jsou to už pořádné kusy ryb.
Ty dvě dominantní ryby, co se drží spolu tu černou konečně zahodily Samec dokonce přehazuje barvu u černého fleku na šedou až bílou...Hodně a rychle mění barvy,když sejim chce. Když si tu rybu ještě představíš, že bude při tření jakuhel s vyrazně žlutým hřbetem...No už aby tobylo
Janek píše:Kurnik to jsou tak pěkné ryby. Mít tak jižní ameriku tak už bych je od tebe loudil
Taky se mi líbí a to se mi zezačátku nelíbili skoro vůbec, ale to jediné video na youtube s tím velkým samcem mě docea nalákalo. Od zítřka už nebude co loudit... dvě pořád ještě černé ryby jedou k novému majiteli.