Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
s Afrikou nemám veľké skúsenosti, no zrovna tieto dva tropheusi by mali patriť k tým kludnejším a pri veľkosti tvojho akva by nemal byť problém (ak sa mýlim opravte ma) + ak ich tam dáš ako mladé, nie dospelé jedince, je tam šanca že si zvyknú na rastliny a nebudú ich ničiť (anubias, mikrosorko ... ) takže by to mohlo vyzerať zaujímavo, držím palce
Když vidím jak to máš pěkný, tak mi to přijde skoro škoda. Tropheus jsou parádní ryby a změna je život. Ty kytky bych tam nechal, schválně jak dlouho vydrží .
Plzenaak píše:Když vidím jak to máš pěkný, tak mi to přijde skoro škoda. Tropheus jsou parádní ryby a změna je život. Ty kytky bych tam nechal, schválně jak dlouho vydrží .
Časy najväčšej slávy ma už akva za sebou. A v takejto konfigurácii nie je a pre Tropheusy absolútne vhodné.
K filtru pridám na pomoc ešte nevyužitý biomolitan 15x15x45 + hlavu Eheim Power Head. Prípadne, ak tato gebula nebude stačiť tak by som tam hodil Atman AT203.