huhu píše:nemohlo to byz stravou? Ked vo vode vydrzali 2 tyzdne... Neviem logicky by som tipoval na jedlo...
 možné je vraj aj prezratie a zadusenie ale kyslik je tam naplno na 2 vzduchovacie kamene o dĺžke 30cm a filter 2000L/h stály prúd vody
 možné je vraj aj prezratie a zadusenie ale kyslik je tam naplno na 2 vzduchovacie kamene o dĺžke 30cm a filter 2000L/h stály prúd vody
simon píše:Ja by som sa skôr priklonil k tomu, čo napísal Rostratus. Teda tie hodnoty vody u predávajúceho a kupujúceho. Ale aj to je polemické. Keby to boli hodnoty vody, bol by proces úhynu taký rýchly a bez akýchkoľvek predošlých príznakov? Toto už ale nevyriešime. Len je to škoda, že to takto dopadlo.

trochu ma to odradilo ale dúfam že  nie na dlho.
  trochu ma to odradilo ale dúfam že  nie na dlho.

huhu píše:Drzim ti palce!

zatiaľ som bez raji ale chcem to skúsiť ešte raz možno to bude lepšie zmeriam uS a podľa toho sa zariadim ci sa niečo oplatí zobrať alebo nie
 zatiaľ som bez raji ale chcem to skúsiť ešte raz možno to bude lepšie zmeriam uS a podľa toho sa zariadim ci sa niečo oplatí zobrať alebo nie

Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia