Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Ono je světlo jen na středu 60cm, takže 45cm na každou stranu je přítmí, a já ho mám ještě záměrně stažený ale v reálu tam taková tma úplně není, jenže nemám zatím lepší foťák, ale brzo budu mít půjčenou zrcadlovku tak snad to bude lepší
Blbě sem to asi napsal, já dojel domů byl sem pár dnů pryč a tak sem byl na poště pro něj .. Nn je to pro všechny cichlidy jen nevím proč tam dávají jen africké na obal, skoro všechny druhy to tak mají
V podstatě to má stejný složení jak Hikari cichlid gold kterým krmím taky a ryby po tom jdou jak dravý myslím že základ je jen aby to bylo klesající krmivo pak je to asi jedno
Klesající krmivo netřeba. Koupil jsem spoustu plovoucího, tak jím krmím moje cichlidy. Stačí ho namočit a pak až je nasáklé vodou každou kuličku trochu stlačit, aby neplavala. Pancéřníčky jsem kdysi naučil žrát z hladiny, u Perleťovek a Guianacar se mi to zatím nepovedlo. Jakou to má výhodu proti Hikari?