rajam daroval som ho mladý chalan zakladá nádrž takú 500vku tak som mu zavolal ci by nechcel tak ma niekto radosť s toho nechcel ho zadara že mi donesie krevety pre syna
 rajam daroval som ho mladý chalan zakladá nádrž takú 500vku tak som mu zavolal ci by nechcel tak ma niekto radosť s toho nechcel ho zadara že mi donesie krevety pre syna  tak uvidím ci prinesie ci nie
 tak uvidím ci prinesie ci nie 
 rajam daroval som ho mladý chalan zakladá nádrž takú 500vku tak som mu zavolal ci by nechcel tak ma niekto radosť s toho nechcel ho zadara že mi donesie krevety pre syna
 rajam daroval som ho mladý chalan zakladá nádrž takú 500vku tak som mu zavolal ci by nechcel tak ma niekto radosť s toho nechcel ho zadara že mi donesie krevety pre syna  tak uvidím ci prinesie ci nie
 tak uvidím ci prinesie ci nie 

zavládol veľký smútok v domácnosti z ničoho nič na 13ty deň zdochol samec a hneď na druhy deň samica nechápem prečo lebo boli vitálne zrali plávali a zrazu nič
 zavládol veľký smútok v domácnosti z ničoho nič na 13ty deň zdochol samec a hneď na druhy deň samica nechápem prečo lebo boli vitálne zrali plávali a zrazu nič  

a neviem prečo sa to stalo
 a neviem prečo sa to stalo

žiadne iné sfarbenie nič ako keby zaspali obe
 žiadne iné sfarbenie nič ako keby zaspali obe

Rostratus-admin píše:Tak ako som ti písal cez FB, takto bez pitvy môžeme len bádať čo sa im mohlo stať. Podľa toho čo som videl na tvojích videách tak boli čulé a ako si hovoril tak žrali. Ak hodnoty vody boli v poriadku a neboli okúsané ako si písal, tak môj názor je, že zdochli zo stresu z iných hodnôt vody ( hodnoty u teba a od majiteľa, ktorý ti ich predal). Ale zase keď vydržali 2 týždne, tak ťažko povedať.

Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť