jancibie píše:Nič nové,hrozná úroveň rýb.....Ja tam byť šéfom,tak niekto by mal padáka....
normálne CK by malo spraviť nejakú zbierku rýb pre tuto ZOO a bola by to aj reklama pre tento klub
jancibie píše:Nič nové,hrozná úroveň rýb.....Ja tam byť šéfom,tak niekto by mal padáka....
satan z pekla píše:jancibie píše:Nič nové,hrozná úroveň rýb.....Ja tam byť šéfom,tak niekto by mal padáka....
normálne CK by malo spraviť nejakú zbierku rýb pre tuto ZOO a bola by to aj reklama pre tento klub
ioopp píše:satan z pekla píše:jancibie píše:Nič nové,hrozná úroveň rýb.....Ja tam byť šéfom,tak niekto by mal padáka....
Bohužel to tak je ve vice ZOO, kde na to dlabou... Asi to moc lidi netahá... Sice ne ZOO, ale mě nejvíc mrzí zrušené akvária v Lednici. Díky těm akváriím jsem se zbláznil do ryb Poprvé jsem tam viděl dospělé altum a jiné nádherné ryby. To už je ale let...
Späť na Návštevy, reportáže a akvavýlety cichlidárov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť