Boli sme. Ja osobne prvý a poslednýkrát v novom priestore. Oproti predchádzajúcemu - menšie uličky, maximálne pre jedného človeka. Keď tam šiel nejaký starček s rebríkom (pomáhal chytať niektoré ryby), museli sme vyjsť z uličky. Buď sme čakali my alebo on s rebríkom. Ten rebrík si vždy odniesol, inak sa nedalo uličkou prejsť. Škoda, že ste nedali echo tí, ktorí ste tam už boli, odkedy sa predajňa presťahovala. Za mňa čisté sklamanie.
Čo sa mňa týka, z piatich objednaných druhov rýb boli len 3. To, že jeden druh nepríde, som vedel 2 týždne dopredu, že nepríde druhý, to som sa dozvedel až na mieste. Pritom ryby mali doraziť už 8 dní pred dohodnutou návštevou. Mimo objednaných druhov pre mňa nič zaujímavé. Ale to píšem za seba. Ondro s Jirkom sa na to môžu pozerať inak, Peter tiež. Ja som očakával viac. Po 1 hodine čakania boli pripravené 2 sáčky, čakal som (ani neviem prečo), kým nachystajú zvyšok. Pritom bolo jasné, čo presne som prišiel zobrať. Mám to porovnávať s Tillmannom spred 2 dní? Za hodinu tiež dva sáčky, plus dva plné termoboxy. A Tillmannovi som neposlal mesiac dopredu objednávku. V Gliwiciach prišiel nový zákazník a bol hneď oslovený, čo si želá, no a ja som s otvoreným pyskom kukal a čakal. Dali sme s Petrom prestávku na cigaretu. Za ten čas zo 6 prísavníkov chytil len 5 a zúfalo mi vraví, že šuká, šuká, všetko už pošukal (a to ma fakt v tom momente nezaujímalo, veď nech robí, čo ho baví, nemusí o tom rozprávať) a prísavník nie je. Keď ho predsa len chytil, vypadol zo sieťky na zem. To už bol posledný klinček. Stačilo mi. Nadlho.
Ale uznávam - ryby od Glasera - fajné