RAP píše:Ale původně, po kalamitě s elektřinou, si chtěl doplnit wavriny. Cupida si bral z nouze. Nebo se pletu?
Nepleteš, máš pamatováka.
Na úplném začátku jsem chtěl cupida a dovezl si wavrini. Po úmrtí 4ks, kdy zbyly 2, jsem dovezl 3ks cupido a hledal info o tom jestli mohou být spolu.
Potom jsi mi poslal vzkaz, že by jsi možná věděl o wavrini od kamarádky. Já ale pozoroval tu svoji "směs" a opravdu se ukázalo, že ty cupido jsou oproti wavrini takové živější a míň lekavé, což se mi pozdává víc.
A tak jsem si myslel že bych tu 5 člennou skupinu rozšířil ještě o 2 -3 kousky cupido.
Bohužel v mém okolí, jak Papík tak Kalaba mají v tomto případě vždy z 90% jiné ryby než nabízejí. Takže to nechám běžet a až se někde objeví zaručené cupido, tak si pro ně vyrazím, když nám začíná jaro a můžeme zase na chvilku cestovat
Tomu kdo to dočetl až sem, se omlouvám za přílišné používání slov "wavrini" a "cupido" , ale jinak to nešlo
P.S.
Teď se mi tady po dlouhé době víceméně uvolnila jedna 350l nádrž a já vymýšlím co do ní? Mám chuť zkusit v této nádrži něco úplně jiného než více jak 20 let chované cichlidy