Rostratus-admin píše:Tak to áno, ale keďže mám dobrého kamaráta z Handlovej tak bude on stáť. Ja si to len po trase vyzdvihnem...
kotyzavamberk píše:Satane,vidět majestátní velký placky ,to chytne za srdce,kdysi jsem si řikal ,že je zkusím jak mi půjdou a na dlouhé roky u nich zůstanu .Příští rok se pokusím o odchov už vím kam pro vodu.Scaláry se v ní líhnou ,tak terče udělám taky.
Rostratus-admin píše:A to neni ten teplý potok, kde prežijú hociaké akvarijné ryby? Alebo to je pri Bojniciach? Ani už neviem.
Belial píše:Rostratus-admin píše:Už vieš kam po vodu? To máš dobre, keď si vieš odniekiaľ zobrať vodu a nemusíš si ju sám upravovať. Ja také miesto nepoznám
Aj u nás na konci jednej podmorského dedinky je jeden prameň, na ktorý si chodili po vodu chlapci z PD. Kamarát v nej urobil aj disky a skalár evidentne nej robili úplne v pohode. Akurát že tečie hrooooozne pomaly.
Rostratus-admin píše:Jáááj v Porube. No pekne a to tam aká voda tečie? To by ma celkom zaujímali tie hodnoty. Už mám nachystanú 1000l nádobu. Hahha
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia