som prekvapený že ešte nemáme túto tému založenú.... mám momentálne v akvarku 2 kúsky týchto rýb, v inej téme som zavesil video týchto nie príliš temperamentných rýb a v tejto aspoň pridám jednu z mála fotiek...obidva tieto sumce žili ešte v pôvodnej osádke tak aspoň malé zadosťučinenie že sa vrátili..
Nazdar hoši No je pravda, že přes různé aktualizace sumců to tady většinou táhnul Paloi, s tou jeho "sbírkou" co měl v obýváku Ale top zase určitě přijde... No tak to je super, že je máš zase zpátky ve velké nádrži. Doufám že se budou chovat slušně, nic ti po nocích nebudou žrát a přibírat že budou jenom z toho, co jim úmyslně dáš
Veľa tých fotiek nemám. Toto sú dve z októbra 2019. Mal som dva kusy, väčšinu času boli pri sebe a v úkryte. To Sperata accicularis (sumec v pozadí) - to bol iný level. To si neoddýchlo ani sekundu. Stále v pohybe. Pre svoj raketový rast musel ísť aj raketovo z akvárka... Pterodorasy sa zdržali dlhšie, ale tiež ich už nemám.
u mňa sa tiež držia spolu...momentálne ich kŕmim po tme aby v noci nerobili blbosti, ale predtým som ich aspoň pri kŕmení vedel prilákať ku plávaniu aj cez deň...