toto bol môj fešáčik musel opustiť nádrž lebo bol priečny ako tučne mäso a tie metrové liany čo púšťal zo zadu ma hrozne otravovali
simon píše:Aj ja som mal Gibiho. Tiež je už preč. Káble neboli, lebo ich pravdepodobne zneškodnili vežovky. Nebol až takýto veľký, ale povyrástol a mal som dojem, že by potreboval väčší domov.
satan z pekla píše:simon píše:Aj ja som mal Gibiho. Tiež je už preč. Káble neboli, lebo ich pravdepodobne zneškodnili vežovky. Nebol až takýto veľký, ale povyrástol a mal som dojem, že by potreboval väčší domov.
ja mam aj vežovky ale káble boli naťahane cez korene to by museli byt tie vežovky ako artisti čo chodia po lane
simon píše:satan z pekla píše:simon píše:Aj ja som mal Gibiho. Tiež je už preč. Káble neboli, lebo ich pravdepodobne zneškodnili vežovky. Nebol až takýto veľký, ale povyrástol a mal som dojem, že by potreboval väčší domov.
ja mam aj vežovky ale káble boli naťahane cez korene to by museli byt tie vežovky ako artisti čo chodia po lane
Mal si si ich vycvičiť!!
Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia