Ahojte
V poslednej dobe sa začal u mňa prejavovať záujem o africké riečne cichlidy a medzi prvé druhy tento čeľade ktoré som začal chovať patrí Nanochromis parilus. Veľmi zaujímavá ryba, len škoda ze nie veľmi obľúbená medzi akvaristami.
nawi píše:...škoda ze nie veľmi obľúbená medzi akvaristami.
nawi píše:Ahojte
V poslednej dobe sa začal u mňa prejavovať záujem o africké riečne cichlidy a medzi prvé druhy tento čeľade ktoré som začal chovať patrí Nanochromis parilus. Veľmi zaujímavá ryba, len škoda ze nie veľmi obľúbená medzi akvaristami.
RadoA píše:nawi píše:...škoda ze nie veľmi obľúbená medzi akvaristami.
Neobľúbená, alebo neznáma Ale vyzerá zaujímavo, to máš pravdu.
Juraj1973 píše:nawi píše:Ahojte
Pokiaľ ja viem, v poslednom období (možno to bude už aj nejaký ten rok) sa u teba začal prejavovať záujem o úplne iné cichlidy ako africké . ..mohol by si nám tu o tom tiež viac porozprávať (či Ti na to bude stačiť aj 5 tém som zvedavý )
head66y6 píše:Jojo, v rodech jako Nanochromis, Congochromis, Pelvicachromis se dá vybrat spousta pěkných a zajímavých ryb.
Bylo by fajn tyhle ryby doplnit, jestli má někdo čím ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia