stiff píše: prisiel s vredikom na hlave ...
Prišiel? To čo máš za rybu? Hádam priplával si chcel napísať

Ale veď pekné máš tie ryby

stiff píše: prisiel s vredikom na hlave ...

paloi píše:stiff píše: prisiel s vredikom na hlave ...
Prišiel? To čo máš za rybu? Hádam priplával si chcel napísať

malinkaty parik dovii. Kedysi som ich mal na tisice a teraz to krvopotne clovek zhana z DE... No, ale som rad. Dal som to do sietky/kosika. Kym prisli, bal som sa, ze samec mi to tam bude rezat. Ked som ich uvidel, vytiahol som sietku zo starych zasob, lebo pri velkosti cca 14cm by asi dostal nakladacku on... Najvacsie "umbee" a festae maju o 2-3 cm viac a su 2x robustnejsie... Podobne haiti (jeden parik kontroluje pol akva...) Takze chvilku budu na vykrme a potom to prehodnotim.
  malinkaty parik dovii. Kedysi som ich mal na tisice a teraz to krvopotne clovek zhana z DE... No, ale som rad. Dal som to do sietky/kosika. Kym prisli, bal som sa, ze samec mi to tam bude rezat. Ked som ich uvidel, vytiahol som sietku zo starych zasob, lebo pri velkosti cca 14cm by asi dostal nakladacku on... Najvacsie "umbee" a festae maju o 2-3 cm viac a su 2x robustnejsie... Podobne haiti (jeden parik kontroluje pol akva...) Takze chvilku budu na vykrme a potom to prehodnotim.   

a kriffka sinusoidy sa dnes rano zacala velmi mierne a pozvolna stacat nahor
  a kriffka sinusoidy sa dnes rano zacala velmi mierne a pozvolna stacat nahor  honduraskym smerom
 honduraskym smerom   

Taky vianocny naklad pod stromcek. Teda pod koren
 Taky vianocny naklad pod stromcek. Teda pod koren  

Jinak se vybarvili fakt nádherně, vážně krásný pár
 Jinak se vybarvili fakt nádherně, vážně krásný pár

paloi píše:Veru, krásne vyfarbené

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], Tbot a 1 hosť