Rozmýšlal som, či to sem vložiť alebo nie, ale nakoniec ma k tomu Heady dohnal Pred mesiacom som si zohnal ďalšiu obludu do svojej nádrže a to wolf fish - Hoplias malabaricus. Doniesol som ju ako 13 cm a teraz po mesiaci má okolo 16 cm. Zatiaľ kŕmená kvalitným krmivom a to gupky, mečúne a čo, kde za facku zoženiem a mrazenými ančovičkami Momentálne ju mám v samostatnej 260 litrovej nádrži u seba doma a časom sa uvidí. Pokiaľ sa bude dať, čo najdlhšie si ju chcem nechať doma a keď prerastie akvárko, tak pôjde do veľkej nádrže medzi ostatných predátorov. Ale to je ešte ďaleko Teraz je umenie ju vôbec odfotiť, alebo natočiť, lebo cez deň sa schováva medzi skalami a vylieza a loví v noci. Toto video je robené za tmy ráno o 4:30, keď som ju zbadal pri skle
Dobre, že si to sem dal. Myslím to foto/video... Na to je táto sekcia. Pamätáš, keď som Ťa pred 8 rokmi presviedčal, že dajme aj sekciu " Arowany, sumce, raje a iné", nech mám kam dávať tie moje sumce, ale nech to nie sú len sumce... No vidíš, ako sa to teraz hodí
Pochopiteľne, sekcia je určené pre veľké ryby, do veľkých akvárií, vhodné k cichlidám. Aby neprišlo k nedorozumeniu, ako sme to kedysi s Rostrom mysleli. Živorodky patria do inej sekcie (Mimo témy)
Paloi nestraš jedna pohroma stačila Dnešné ranné video o 4:20..... zatiaľ len takéto nočné videá bez svetla. Vylieza a loví len v noci. Cez deň si ani ančovičky nevšíma, aj živé ryby v pohode plávajú. Ráno nieje ani živej ryby ani ančovičky