Veľká škoda. Hádam ťa tento ´´pocit´´ za nejaký čas prejde a budeme môcť aj naďalej sledovať tvoje odchovy a sem tam si niečo od teba aj zadovážiť. Inak pre Slovákov si fakt relatívne od ruky a nie každý si vie/môže/chce prísť po vysnené ryby. Ja verím, že kto raz odchoval ´´zopár rýb´´, tak ho to už jednoducho nepustí držím palce !
Už jsem se lekl, že by si sekl i s chovem. Někde jsem zahlíd, že si se zbavoval i některých dospělých ryb. To by byla velká škoda. Držím pěsti ať se zase daří i s odchovem.
Neříkám že někdy v budoucnu něco o5 neodchovám ale minimálně rok dva ne. Teď při práci to nestíhám a ještě problémy s prodejem. Mnozí z vás možná neví že nechovám jen ryby. Dělám i papouchy kterých mám okolo 100ks tak se musím dost otáčet. Pět nádrží s chovnými rybami které mají dohromady 2300l zabere i tak dost času a ještě se srarat o šest nádrži s odchovy bohužel nedávám.
Tomu člověk samozřejmě rozumí, ale je to škoda, tvůj přínos byl velký. Vždy jsi vytáhl z rukávu nějakou zajímavou raritku ) V podstatě já dokáži přes toho známého občas provést závoz do Ov