mne  ako začiatočníkovi  dúfam že ospravedlníte  otázku..   dnes  som  zrušil moju 128-ku    teda  stiahol,  odčerpal  štrk  premyl vo vode z 300ky   (nie priamo v nej)  a chystal som sa  že ho dám  nazad s preorganizovaním a následnou zmenou osádky.  ...no zistil som že akva  je tesne  pred K.O.  (vypadol kus  silikonu - otázka  času  kedy začne  tiecť, doškrabané), tak som prekvapivo doma  dostal súhlas  na kúpu nového rovnakých  rozmerov  ( no hádam  nezbadá spolubývajúca tých  pár cm  čo mám v pláne  pridať)..  no a  otázka  znie.. ako dlho mi vydrží "zabehnutý"štrk  zaliaty  vodou, resp. či má význam  ho takto pár  dní preskladovať,  alebo lepšie "odvodniť"  a potom nanovo  premyť chlórovou   ??   (momentálne ho mám vo vedre  od stierky  2/3 štrku nad tým 1/3  vody a na tom vrchnák) 
Ďakujem  za názory

), tak by to mohlo byt ok
 ), tak by to mohlo byt ok

...     ...zabehnuté   filtre  fičia  naďalej v inom akva ..  tak  to  asi  nebudem  siliť, štrk  premyjem a vysuším...    predsa  len to vyzerá  na týždeň  ešte ...      ...do 176 litrov viem dať 100 litrov zabehnutej  vody  spolu so zabehnutými filtrami by som už akva  nemusel  hádam zabiehať..    ďakujem  chalani  za rady  a komentáre
  ...     ...zabehnuté   filtre  fičia  naďalej v inom akva ..  tak  to  asi  nebudem  siliť, štrk  premyjem a vysuším...    predsa  len to vyzerá  na týždeň  ešte ...      ...do 176 litrov viem dať 100 litrov zabehnutej  vody  spolu so zabehnutými filtrami by som už akva  nemusel  hádam zabiehať..    ďakujem  chalani  za rady  a komentáre