Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
caute... dlhsie som sa na fore neukazal kedze uz existuju aj pohodlnejsie riesenia ako je napr facebook tak sem prikladam aspon video ryb, ktore uz ako tak chytaju farbu a dari sa im. zrovna sa im zatulala tableta a trochu to tam rozbagrovali
Pekne ti to tam žije, no fb je pohodlnejší, ale všetko sa tam stratí....Trošku som ti to upravil, keďže je tu možnosť dávať videa z youtube aj FB priamo, nie iba cez odkaz.
Diky nabudúce to teda použijem. Hej v akváriu sa stale niečo deje a hlavne ked tam človek hodi nejaku granulu či tabletu... Jedine co sa mi este nepodarilo je najst tie tetry mexicke.
po dlhsej dobe sem davam zase prispevok... chcem sa spytat, ci by som mohol k aktualnej osadke pridat nejake vacsie cichlidy? jednu max dve ryby... nazory rady tipy?
Bocourti a pearsei sa mi celkom pacia, cize idealne keby to je nieco z tychto, pripadne mensie podobne ryby... hlavne aby boli v pohode s tymi co tam mam.
dobre dakujem za tip .... ako to je s tymi rybami a dostupnostou na SK CZ trhu? lebo nejak casto som ich nevidel, ze by ich niekto ponukal, alebo som si to len nevsimal?